Panorama Nederland in de Praktijk verplaatst

De bijeenkomst Panorama Nederland in de Praktijk wordt verzet naar 24 september. Het event - dat een initiatief is van het College van Rijksadviseurs - was in eerste instantie gepland op 24 juni op het Marineterrein in Amsterdam. Door de coronacrisis hebben we moeten besluiten de bijeenkomst te verzetten naar 24 september.

Helaas kunnen we nu niet voorzien hoe de situatie zal zijn op 24 september. De vraag of we dan weer mogen samenkomen, is nu nog niet te beantwoorden. Het enige dat we u kunnen toezeggen, is dat we die dag de tour van Panorama Nederland zullen afsluiten: is het niet gezamenlijk op het Marineterrein in Amsterdam, dan zoeken we naar mogelijkheden om u online een interessant programma thuis aan te bieden.

Wilt u op de hoogte blijven van onze plannen voor 24 september? Schrijf u dan alvast in voor de nieuwsbrief van het College van Rijksadviseurs. Dat kan via deze link.