Magazine Panorama Nederland #2 online

Vandaag is het tweede online magazine Panorama Nederland in de Praktijk verschenen. Deze editie staat in het teken van nabijheid. Rijksadviseurs Daan Zandbelt: "Nu we zo veel mogelijk thuisblijven, zien we kwaliteiten van de directe woonomgeving. Tijdens ommetjes ontdekken we het groen om de hoek. Een goede buur blijkt liever, dan die verre vriend. Nu lokale ondernemers dreigen te verdwijnen, zien we pas hun waarde.”

Panorama NL in de praktijk
Beeld: ©Iris van den Broek / Iris van den Broek

In het magazine vind je interviews met prof. Andy van den Dobbelsteen (TU Delft), Anne van Kuijk (Provincie Noord-Brabant), Marloes Hoogerbrugge (Platform31), Marcus Fernhout (CIC) en Alexander Klöpping (Blendle). Bekijk ook de films over Buitenpoorten, Merwedekanaalzone, Amsterdam Autoluw en de foto’s van Yorit Kluitman.

Panorama Nederland in de Praktijk

In het magazine Panorama Nederland in de Praktijk brengen we personen, projecten en initiatieven in beeld die het gedachtegoed van Panorama Nederland uitdragen. Zo zetten we met Panorama Nederland de volgende stap: van een optimistische toekomstvisie voor de ruimtelijke inrichting van Nederland, naar de realistische en soms weerbarstige praktijk.