Bezoek winnaars van de Gouden piramide

Nieuwsgierig naar hoe het nu gaat met de winnaars van de Gouden piramide?  Zou de bekroonde aanpak van toen ook nu nog kunnen werken? En welke verantwoordelijkheid hebben opdrachtgevers nadat hun project eenmaal is opgeleverd?

Gouden piramide

Uitnodiging

Wie daar de antwoorden op wil weten, is van harte uitgenodigd om op woensdag 1 november mee te gaan op bezoek bij een winnaar van de Gouden piramide. U kunt kiezen uit een bezoek aan het Cultuurpark Westergasfabriek, appartementengebouw Het Bolwerk in Utrecht, het Modekwartier in de Arnhemse wijk Klarendal of de Dobbelman in Nijmegen. 

Aansluitend reizen we per bus naar Den Haag, waar we de Hoge Raad bezoeken. Een bijzonder project van de Rijksoverheid. Rijksbouwmeester Floris Alkemade ontvangt ons vervolgens in het Johan de Witthuis, waar hij de vernieuwing van de prijs en de nieuwe jury presenteert. Met een feestelijke borrel openen we daar de Gouden Piramide 2018

Ga mee!

Aanmelden voor deze bijzondere dag kan via de website van de Gouden piramide. Hier kunt u ook terecht voor het programma van deze dag.

Gouden piramide

De Gouden Piramide is de tweejaarlijkse rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur en ruimtelijke ordening. De Gouden Piramide is een initiatief van de ministeries van IenM, OCW en BZK. De Piramide wordt sinds 2003 uitgereikt. Voorzitter van de jury is rijksbouwmeester Floris Alkemade.