Expositie ‘Who Cares’ in Den Haag

De tentoonstelling van de ontwerpprijsvraag Who Cares is vanaf 8 maart te zien in Den Haag. Tot 2 april staat de tentoonstelling in de hal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarna is de tentoonstelling tot 4 mei te zien te zien in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag.

Who cares

Opening

Rijksbouwmeester Floris Alkemade opent op donderdag 8 maart samen met Chris Kuijpers, Directeur- Generaal Ruimte van het Ministerie van BZK en Directeur- Generaal Langdurige Zorg van het ministerie van VWS Kees van den Burg de reizende tentoonstelling ‘Who Cares’ in het atrium van ministerie van BZK.

Toekomstbestendige woonwijken

Voor de prijsvraag Who Cares werkten 20 ontwerpteams eind vorig jaar hun ideeën uit voor toekomstbestendige woonwijken in Rotterdam, Almere, Groningen, en Sittard-Geleen. De jury onder leiding van Rijksbouwmeester Floris Alkemade wees voor iedere wijk een winnaar en runner up aan. De prijzen zijn uitgereikt op de Dutch Design Week 2017 in Eindhoven. De expositie is nu op reis. In de tentoonstelling zie je de twintig inspirerende ontwerpen die voor de tweede ronde van de prijsvraag zijn ingediend. De tentoonstelling toont een grote diversiteit aan oplossingen voor nieuwe vormen van wonen, zorg en ondersteuning.

Meer informatie

Voor meer informatie over Who Cares: www.prijsvraagwhocares.nl.