Kom ook naar de uitreiking van de Gouden Piramide

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken maakt op donderdag 27 september de winnaar bekend van de Gouden piramide, de rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. Belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze feestelijke bijeenkomst aanwezig te zijn.

Gouden Piramide

Programma

De uitreiking van de Gouden piramide vindt plaats in de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26 in Den Haag. De zaal gaat open om 16.00 uur en het programma start om 16.30 uur. Na een welkomstwoord en introductie door moderator Pieter Hulst volgt een kort interview met de winnaar van 2016, Jacqueline Bouts van Xenia, een hospice voor jonge mensen in Leiden.

Vervolgens geeft juryvoorzitter Floris Alkemade een toelichting op het juryproces, waarna in een documentaire de vijf genomineerde opdrachtgevers en hun projecten worden belicht. Om 17.30 uur volgt het moment waarop minister Ollongren bekend zal maken wie van de vijf genomineerden de prijs heeft gewonnen.

Genomineerden

De vijf genomineerden zijn:

  • Familie Schutte met landgoed Valkenberg in Agelo
  • Gemeente Sittard-Geleen, Zuyd Hogeschool en Jongen Projectontwikkeling met Ligne in Sittard
  • Lemniskade Projecten met Patch22 in Amsterdam
  • Nederlandse Provincie der Paters Jezuïeten met Kloostertuin Brakkenstein in Nijmegen
  • WVO Zorg met woonzorgcentrum Scheldehof in Vlissingen

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de Gouden piramide en de genomineerden vindt u op de website  www.goudenpiramide.nl. Aanmelden voor de prijsuitreiking kan per e-mail