Lancering platform Here comes the sun.

Rijksbouwmeester Floris Alkemade lanceert op 11 oktober zijn platform Here comes the Sun. Doel van dit online platform is om aandacht te vragen voor ruimtelijke vernieuwingen in de ruimste zin van het woord in kaart te brengen, te inspireren, verbanden te leggen en van en met elkaar te leren. 

De eerste bijeenkomst van Here Comes The Sun staat - hoe kan het ook anders- helemaal in het teken van de zon.  Rijksbouwmeester Floris Alkemade, Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck, Robin Berg van LomboXnet en We Drive Solar, studenten van het NUON Solar team en melkveehouder Hans van Beuzekom zullen zowel de zonnige zijde als schaduwkant van duurzame energie belichten. Moderator van de avond is Pieter Hulst.

Here comes the sun

Aanmelden

Belangstellenden zijn van  harte welkom om aanwezig te zijn bij deze feestelijke bijeenkomst. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, na aanmelding via de website van Here Comes the Sun. Het aantal plaatsen is beperkt.

De bijeenkomst wordt gehouden in Museum & Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht . De bijeenkomst begint om 18.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur. Inloop - met soep en broodjes - vanaf 17.30 uur. Aansluitend heffen wij graag samen het glas op de officiële lancering van platform Here Comes The Sun.