Doe mee met de Gouden Piramide

Alle opdrachtgevers opgelet! Doe mee met de Gouden Piramide, de tweejaarlijkse rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. Inschrijven kan tot maandag 31 januari 2022. 

Logo Gouden piramide

Meedingen kan met elk uitgevoerd of bijna uitgevoerd project waaraan een architectonisch, stedenbouwkundig of landschappelijk ontwerp ten grondslag ligt. Dat kan een enkel bouwwerk of een openbare ruimte zijn, maar ook een compleet stadsdistrict of natuurgebied. Het kan om een nieuwe ontwikkeling gaan, maar ook om herbestemming, renovatie of tijdelijk gebruik. Het gaat om de durf en ambitie achter het project. Om de vernieuwing die is gezocht, en de manier waarop.

Alle opdrachtgevers kunnen voor de prijs in aanmerking komen. Particulieren, instellingen, bedrijven, corporaties, overheden, ontwikkelingscombinaties, enzovoort. Alleen de rijksoverheid zelf is van deelname uitgesloten. Opdrachtgevers die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven tot maandag 31 januari 2022 om 17.00 uur op de website van de Gouden Piramide. De ingezonden projecten worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Rijksbouwmeester Francesco Veenstra.