Nieuwe Oogst

De gemeente Oirschot heeft drie ontwerpteams uitgenodigd voor de tweede ronde van de prijsvraag Een nieuwe bouwcultuur - Ontwerpprijsvraag biobased en natuurinclusief bouwen in Oirschot. 'Nieuwe Oogst. Een biobased verbouwcultuur voor Oirschot' is een van de geselecteerde teams. Aan de inzenders is gevraagd om een schetsontwerp voor de locatie De Kemmer-Eindhovensedijk, waar in de komende jaren plaats is voor 400 woningen. Deze publicatie biedt een overzicht van de visie op de opgave, uitgewerkt tot een schetsontwerp met businesscase. 

Team

Team: Dirk van Peijpe (De Urbanisten BV), Daan Bruggink (ORGA architect BV) en Sander Rombout (Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten bv)
Overige betrokkenen: Martin-Paul Neys (Level of Detail Architecten), Onno Dirker (Atelier Veldwerk), Johan Snel (AM), Annelies van der Nagel (Beyond Now), Woud Jansen (Alba Concepts) en Daan Groot (Natuurverdubbelaars).