Oogst, bouw, leef, groei.

De gemeente Oirschot heeft drie ontwerpteams uitgenodigd voor de tweede ronde van de prijsvraag Een nieuwe bouwcultuur - Ontwerpprijsvraag biobased en natuurinclusief bouwen in Oirschot. 'Oogst, bouw, leef, groei.' is een van de geselecteerde teams. Aan de inzenders is gevraagd om een schetsontwerp voor de locatie De Kemmer-Eindhovensedijk, waar in de komende jaren plaats is voor 400 woningen. Deze publicatie biedt een overzicht van de visie op de opgave, uitgewerkt tot een schetsontwerp met businesscase. 

Team

Team: Tom van Tuijn (Tom van Tuijn stedenbouw BV), Daphne van der Wal (Le Far West landschapsarchitecten) en Marlies Zuidam (FAAM architects BV)
Overige betrokkenen: Raoul Vleugels (Werkstatt), Gijs Meijer, Ibo Selek en Mieke Gooren (Sweco), Robbert Snep (WUR), Philemonne Jaasma (Cocosmos) en Rik Adriaans (Bouwkunst architecten).