Young Innovators presenteren eindresultaten

De deelnemers aan het Young Innovators programma hebben op 19 december hun plannen gepresenteerd aan het College van Rijksadviseurs. De bureaus Werkstatt, Studio Ossidiana, Track Landscape, AP+E, Atelier to the Bone en Werkend Landschap presenteerden hun ideeën die gekoppeld waren aan opgaven van Provincie Zuid Holland, Provincie Limburg, De Zuiderwaterlinie en het Rijksvastgoedbedrijf.

Young Innovators

Het Young Innovators programma - dat alweer voor de vijfde keer is uitgevoerd - heeft twee belangrijke doelen: het genereren van vernieuwende ideeën voor actuele grote ruimtelijke vraagstukken en het bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie innovatieve vakgenoten. Het College gaat sinds vorig jaar met het Young Innovators programma de samenwerking aan met externe partijen die als opdrachtgever optreden. Door samen te werken met een provincie, een waterschap of een gemeente worden projecten verbonden aan een lokatie, netwerk en concrete, relevante vraagstukken.

De zes projecten uit 2018: